Oktoberfest!

Alkuperäisen Oktoberfestin juuret ovat Münchenissä, missä sitä nykyään vietetään maailman suurimpana festivaalina. Juhla on saanut alkunsa 1810 kruununprinssi Ludwigin ja Saxony-Hildburghausenin prinsessa Theresen häistä, joita kaikki Münchenin asukkaat olivat kokoontuneet juhlimaan. Nykyään juhla alkaa syyskuun kolmannen viikon lauantaina kello 12, jolloin kaupungin pormestari iskee oluttynnyrin tapin pois ja täyttää ja tyhjentää ensimmäisen massin. Mass on juhlan käytetyin olutmitta, litran tuoppi.
Aitoa bratwurstia ja hapankaalia!

Olutjuhla

Nykyään tätä olutjuhlaksi miellettyä tapahtumaa vietetään ympäri maailmaa. Juhliin, joissa juomalaulut raikaavat ja ihmiset ovat iloisia, kuuluvat kuohuvat oluttuopit ja herkullinen ruoka bratwursteineen ja hapankaaleineen. Eihän mikään juhla ole juhla ilman hyvää ruokaa.
 
 
Roiniset Oy
Hakaniemen kauppahalli 00530 Helsinki
puh. 09-753 3867
 

Ruoat

Oktoberfestin henkeen kuuluu olennaisena osana oluen lisäksi ehdottomasti myös ruoka ja varsinkin herkulliset saksalaiset makkarat ja hapankaali, jotka ovat meidän bravuurimme. Tuomme suoraan Saksasta herkulliset bratwurstit ja weisswurstit, joista voi maistaa aidon Oktoberfestin. Emme ole myöskään unohtaneet erilaisia sinappeja ja tietenkin kaiken kruunaavaa hapankaalia.
 
 
Ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjous:
roiniset@oktoberfest.fi
 
 

Tahdotko omiin juhliisi Oktobergfestin tunnelmaa? Oli kyseessä sitten yrityksen tulosjuhlat tai jääkiekon finaali iltamat, me järjestämme kunnon saksalaistyyppiset pidot. Lue lisää!

Haluatko herkutella? Jos kaipaat aitoa saksalaista bratwurstia hapankaalin kera, tule tutustumaan myymäläämme Hakaniemen Kauppahallissa.
Lue lisää!